Lenormand Karta „Ključ“ za period od 25. do 31. Oktobra

Nedelja kada će nam se desiti nešto jako važno, bitno, prioritetno, nešto što priželjkujemo već duže vreme, jer znamo da će nam to nešto (ili neko) pomoći da promenimo naš tok života. Ova Karta na nedeljnom nivou nudi rešenje (tj pronalaženje uzroka nekog problema) Nove ideje, rešvavanje neke nejasne situacije, otkrivanje nečega ili nekoga, saznanje tj pronalaženje istine, kao i dobijanje odgovora (na koji se već duže vreme čeka) biće aktuelni u toku ove nedelje. Takođe, ova Karta nudi nov početak zahvaljujući novim podacima i činjenicama koje će nam ona doneti u život.

Može da nam pomogne da brzo odreagujemo na neku situaciju koja nas može zadesiti nepripremljene. Ova Karta nam kaže „nešto što će se sigurno (po bilo koju cenu, hteli-ne hteli) da se desi“ u toku ove nedelje. Sudbina, Karma, neočekivani obrti Sudbine (nikada se ne zna šta nas čeka iza zaključanih vrata, zar ne…) pa se tako spremite da se iznenadite (dnevna Karta će nam biti orijentir da li će iznenađenje biti loše ili dobro) Takođe, opominje nas da u toku ove nedelje budemo štedljivi, organizovani i da prihvatimo odgovornost za svoje odluke i postupke (tj da dokažemo, ili sebi, ili nekom nama bitnom, da smo sposobni da se brinemo o sami sebi)

Pa tako, ove nedelje ćete čuti neku vrlo važnu informaciju. Možda ćete se probuditi i poželeti da reorganizujete svoje prioritete, ne samo za taj dan, već i za celu onu tamo nedelju (pa čak i mesec…) Verujte instinktu kada vas posavetuje vezano za neku osobu ili situaciju. Ove nedelje ćete najverovatnije poželeti da budete „sam svoj gazda“ i da ne zavisite od tudjih odluka. Verovatno ćete nekoga savetovati (ili ćete pak vi da tražite savet) kako organizovati neki posao ili neku drugu važnu obavezu.


Ljubav

Сродна слика

Za slobodne, ova karta ujazuje da ćete vrlo brzo da pronađte „The right One“ i možda čak i ako na početku sve bude dosta nedefinisano, kako vreme bude prolazilo i budete otkrivali i spoznavali jedno drugo, tako ćete polako da shvatate da pored sebe imate pravu osobu za sebe. Za one koji su već u ljubavnoj vezi, ova karta ukazuje na to da ta osoba „The right One“ za njih, te tako ove nedelja može da im donese nadogradnju njihovog odnosa na jedan viši, lepši, nivo, tj može da ukaže na veridbu, stupanje u brak. I u jednom i u drugom slučaju, u pitanju je Karmička ljubav, pored koje će obe strane imati uspeha u samospoznaji i duhovnom nadogradjivanju (a ne samo u emotivnom i psihološkom i fizičkom)


Posao

Ovo je karta koja onima koji traže posao, ukazuje na posao „iz snova“ tj radno mesto koje su odvano želeli. Moraće samo dobro da se potrude da saznaju što više informacija i da budu komunikativniji sa okolinom. Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje uspeh i prodor na poslu. Napredak i pohvale nadredjenih su osigurane. Pronašli su „ključ uspeha“ i samo trebaju da budu stalno u toku novih ideja i saznanja i napredak im je osiguran.


Zdravlje

Сродна слика

Ako trenutno imate zdravstvenih problema, ova karta ukazuje na oporavak, jer će lekar da bude uspešan u pronalaženju uzroka zdravstvenog problema. Karta se vezuje za hronične, nasledne, bolesti, tj sve bolesti koje zahtevaju UZ, rengen, pa čak i operaciju (lekar mora da „otključa“ svog pacijenta, da bi otkrio problem) Za one koji nemaju trenutno zdravstvenih problema, ova Karta poručuje da nastave da brinu o sebi i jačaju svoj imunitet.


Постави коментар