Ciganice dnevno otvaranje 01-09-23

Od danas krećemo sa dnevnim otvaranjem, kako bi na najlakši način mogli da vežbamo & učimo simboliku Ciganica. Radićemo sa 3 Karte za početak, da se ne ide previše u širinu.

Špil koji ću koristiti je moj lični špil pod nazivom „Ruske bajke Ciganice“ koji ako vam se dopada možete preuzeti ovde .

Prvo ćemo naravno da otvorimo za sam Septembar 3 Karte, a posle i za sam 01 Septembar.

Vidimo da će Septembar biti generalno dobar, barem u početku, ali da će biti nekih perioda u kojima možemo da imamo ili gubitke, ili da se osetimo kao da gubimo vreme sa nekim ljudima ili u nekim situacijama. Kombinacija Ljubav i Vernost ukazuje na skladan odnos sa dragim osobama, bilo da je reč o članovima porodice, bilo da je reč o prijateljima (a možda i kolegama) Ovo je dobra kombinacija, jer ukazuje na nešto lepo što je dugotrajno, tj nešto pozitivno što već neko vreme traje.

Naravno da kombinacija Ljubav i Gubitak ukazuje na mogućnost da nešto što nam je drago izgubimo, ili pak da nešto što je naše lično, ćemo morati zbog spleta okolnosti da delimo sa nekim. Isto tako, može da ukaže na mogućnost da se previše kalkuliše (rizikuje, kocka) sa nekim emotivnim odnosom, a može da ukaže i na emotivni odnos sa osobom zbog koje možemo da budemo na gubitku ~ iako naravno uvek ostaje opcija da će ovo biti možda i paralelna veza, tj ljubav od strane dva različita muškarca (različiti napr u godinama, statusu, obrazovanju, Veri…)

Na kraju, kombinacija Vernost i Gubitak može da posavetuje da je možda došlo vreme da promenimo neke svoje stavove i naklonosti, jer će se baš tokom ovog meseca pokazati kao glavni izvor problema tj gubitka. Naravno, ovo može da ukaže na dva prijatelja, ili dva rođaka, pa čak i dva kućna ljubimca (pas naravno prvenstveno) a isto tako može da ukaže na to da preterana privrženost i stalno traženje potvrde u nekom odnosu da ta druga strana je verna i predana, može da bude uzrok prekida tog odnosa.

Tu imamo i opciju da možda neće ništa kod nas da se dešava, već da će dešavanja u životu naših rođaka tj prijatelja snažno uticati i na naš život (centralna Karta je Vernost) Nikako ne treba da verujemo da se sve(t) okreće oko nas, već da smo mi deo jedne velike celine.

Vidimo da će ovaj Petak biti ispunjen prolaznim baksuzima, koji će nas u par navrata baš iznenaditi. Moguće je da ćemo se posavetovati sa nekim ili tražiti uslugu od nekoga (ili neko od nas) što će za rezultat kasnije da bude neki ne baš prijatan i očekivan razvoj događaja, pa treba da povedemo računa da danas ili se ne savetujemo ili da se ne upuštamo u neke površne razgovore (tračeve) jer to može kasnije da nam presedne. Ako se planira polazak negde na put, ili pak se planira početak nekog projekta, ovo nije dan za to, jer će nešto da krene naopako. A ako je već u toku put ili rad na nekom projektu, pripazite se da ne previdite neke detalje, pa da se kasnije neprijatno iznenadite. Ovde vidimo i kontakt sa barem 2 ako ne i 3 žene, koji će biti iznenadni i možda i ne baš lagani (prijatni) a isto tako vidimo i kontatk sa nekim muškarcem koji će se čudno ponašati i više nam smetati i remetiti nam naše svakodnevne obaveze.