Ciganice dnevno otvaranje 6 Septembar

Divne i pozitivne Karte! Uklapaju se u pozitivna astrološka dešavanja Kazimija tj konjunkcije između Sunca (Ljubavnica) i retrogradnog Merkura (Nada) na 13° Device koji danas imamo na Nebu ispraćen trigonom sa retrogradnim Jupiterom iz Bika (Sreća)

Ako nekoga interesuje, ovo je moj lični špil Ciganica „Roses Gypsy Card“ (uvećan špil ~ po ličnom osećaju dodala sam još 13 Karti, tj ovde imate 49 Karti u špilu) koji ako Vam se dopada, možete preuzeti ovde 🎨 a o ovom mom špilu sam pisala ovde 🔮

Karta Sreća naravno da govori o svemu onome što je lepo i prijatno, govori o svemu onome što će vas obradovati i učniti ~ srećnim. Ovo je Karta izobilja, ovozemaljskih uživanja, jer se ova Karta povezuje sa Jupiterom, i sa znakom Bika , i sa 11 poljem i brojem 3. Ova Karta predstavlja sve one osobe koje nas štite i brinu za nas, kao i one osobe koje nas svojim mudrim savetima i pozitivnom energijom ohrabruju da će uskoro da dođu bolji dani. Karta Sreća predstavlja direktnu povezanost sa Majkom Prirodom, jednostavnost života, prirodnost, spontanost, harmonične energije, balans između Svetog Trojstva u čoveku (um, duša, telo) takođe tradicionalni pogled na bosa stopala se povezivao i sa čednošću, devičanstvom, čistotom. U moderno vreme, ova sfera se povezuje sa internetom & društvenim mrežama. Ona predstavlja sve one situacije u životu koje su ispunjene radošću, sitnice koje život čine, celokupnost tj ova Karta predstavlja simbol jastva, sreće u skromnosti i prihvatanju i prepuštanju vođstvu Viših Kosmičkih Sila.

Ponovo imamo ponavljanje Karte. U ovom slučaju to je Karta Mlada Žena od juče (5 Septembar) Mlada Žena (Ljubavnica original) je obično Karta samog pitača (ako je žensko) Uopšteno označava ženski osobu koja je vrlo bliska samom pitaču, sestra, drugarica, prijateljica, komšinica… Ako je pitač muškarac, ova Karta će predstavljati njegovu partnerku (obično je to nezvanična partnerka, ili pak baš ljubavnica ~ za razliku od Karte Starija Žena tj Udovica koja predstavlja suprugu, zvaničnu partnerku ~ zvaničnu u smislu „ugovora“ potpisanog u Opštini ili u Crkvi) ili bivšu pak partnerku (razvedena žena) Karta Mlada Žena je žena stara nekih 45-55 godina napr. kada gledamo iz ugla opisa osobe. Okolne Karte će nam dati bliži opis njenog izgleda i temperamenta. Ova Karta se povezuje sa planetom Venerom , 1/7 poljem, znakom Bika i brojem 6. Ova Karta ako se gleda iz duhovnog & ezoterijskog ugla takođe može da predstavlja Yin energiju, tj pasivnost (ali u onom pozitivnom smuslu ~ strpljenje) popuštanje, prepuštanje, nežnost, prijemčivost.

Karta Nada je povezana sa svim nadama & željama čoveka, ona je puna ideala, snova, ne želi da se pomiri sa realnom situacijom, želi da se čvrsto drži svojih uverenja (obično utopijskih) te tako može da predstavlja i sve one osobine koje su trajno usađene u ljudskoj psihi (bilo one dobre, bilo one loše) Devojka sa slike simbolično predstavlja mlaže žene, emotivne, naglašene imaginacije, devojke koje sanjare, maštaju, pišu poeziju, slikaju, veruju u vile i bajke, idealiste, umetnice, ali i glumice, manekenke, TV lica, žene koje su jako fotogenične, prirodno lepe, kojima se svi dive. Takođe to su žene koje odbijaju da prihvate realnost, osobe koje se jako lako povrede & uvrede, i sve one osobe koje namerno beže od stvarnosti (bilo ovako sanjareći, bilo uz pomoć alkohola ili opijata, bilo da je u pitanju psihički poremećaj) Takođe ovo je simbolika nesvesnog, podsvesnog, nepoznatog ljudskoj svesti tj raciju, te tako i mogućnost povezivanja preko snova i snoviđenja & intuicije sa „drugom stranom“ (pa eto duhova, i drugih entiteta) i svega onoga što je vezano za vodu (u bilo kom smislu, od vodenih površina, do posuda za vodu) i takođe je Karta koja se vezuje za inostranstvo i strance (daljinu)

Šta nam ova kombinacija poručuje za Sredu ? Sreća & Ljubavnica naravno govori o ličnoj sreći, sreći koja dolazi od neke žene ili zbog neke žene. Ovo su lepa ženska druženja, smeh, zabava, pozitivne vibracije mladosti i lepote. Susreti koji donose pozitivne informacije, pozitivan razvoj događaja vezano za neku situaciju koja je do sada stagnirala (svakome će to da bude nešto lično, upravo zbog ove lične Karte koja se nalazi baš u sredini otvaranja) Sreća & Nada govori o nekome ili nečemu što je vezano za daljinu, putovanja, inostranstvo, što će nam danas donesti neke vesti & događaje koji će nas obradovati. Može samo da ukaže na lepe vremenske uslove koji će pomoći da se osećamo dobro i smireno. Ovde vidimo da poruka snova koje budete noćas sanjali mogu da budu pozitivne, tj ostvarljive, ovo je kombinacija koja govori „Strpljen ~ spašen! Napokon ti se želja ispunila! Zaslužio si! Uživaj, budi srećan!“ Ova kombinacija nam govori i o tome da će kreativnost i domišljatost (maštovitost) pomoći da i najdosadniji i suvoparniji posao danas bude odrađen ne samo u roku, već uz osmeh i lakoću. Kombinacija Ljubavnica & Nada govori o druženju dve žene, jedne tamnije kose, i druge svetlije kose. Dve sestre, dve drugarice, dve komšinice, dve koleginice. Ovo je neka žena koja je na neki način povezana sa inostranstvom, ide na put, ili se vraća sa puta, i donosi neke lepe vesti. Isto tako, ova kombinacija opominje da ne smemo da budemo subjektivni i da dozvolimo da nas previše ponesu emocije i osećanja, i da nikako ne stavljamo ružičaste naočare, i da ne idealizujemo neke situacije ili osobe. Sve u svemu, ova kombinacija Sreća & Ljubavnica & Nada nam govori o nečem zaista lepom, ispunjen san, ostvarena želja. Srećno!

I skromna sreća takodje je sreća.

Bolje je i koliba od slame u kojoj se od srca smeju,

nego palata od mermera u kojoj svi plaču!

Kineska poslovica