Ciganice dnevno otvaranje 10 Septembar

Ovo bi trebalo da bude lep i prijatan Nedeljni dan. Vidimo da će ovo da bude dan kada će se smenjivati energije dinamike i pokreta, iznenađenja i neobičnih situacija, i energije sanjarenja, odmaranja i preispitivanja sebe. Opet imamo Kartu Ljubavnica, kao i Kartu Čežnja. Nova Karta je Iznenadna Sreća, ili kako je ja zovem Iznenađenje, jer neki put ume da donese ne samo pozitivna, već i negativna iznenađenja tj šok, sve zavisno u kakvom se društvu nađe, naravno.

Tradicionalno Karta Iznenađenje se povezuje sa Suncem, a u moderno vreme sa Uranom (pa čak i sa Severnim Mesečevim Čvorom) znakom Vodolije, 11 poljem i brojem 4. Na originalnoj slici imamo čoveka koji je skromno, ali pristojno, obučen i koji nosi šešir, deluje vrlo pozitivno i veselo, ali i iznenađeno. Nalazi se obično na raskrsnici, a iza njega s jedne strane vidimo veliko naselje (grad) a s druge strane vidimo malo naselje (selo) Ispred njega je obično ili prosut džak sa novcem, ili pak otvoren kovčeg sa novcem i zlatnicima. Put iza njega obično spaja i levo i desno naselje sa njim, pa mu daje mogućnost da nastavi dalje svoju avanturu i možda doživi još koje iznenađenje na tom putu. Znak za raskršće simbolično predstavlja mogućnost donošenja spontane odluke (slobodne volje) Čovek na slici se često povezuje sa „običnim narodom“ tj sa čovekom koji dolazi sa sela ili je iz manjeg grada (prigradskog naselja) srednjih je godina, vrlo društven i komunikativan, neobičan je u svom oblačenju i ponašanju, pa su tu sve osobe koje su osobenjaci, ekscentrici (vizionari, naučnici) veseljaci, organizatori zabava, klovnovi, zabavljači, šaljivdžije (kabare šoumeni) i svi oni koji nekim svojim postupcima (poslom) umeju da šokiraju ljude (to sad u moderno vreme mogu da budu svi oni što se bave ekstremnim sportovima napr) Isto tako, ovo su sve osobe koje generalno nemaju ukusa što se tiče oblačenja (a neki put i ponašanja) Džak & kovčeg sa novcem se obično povezuju sa neočekivanim dobitkom, sa nečim što uopšte nismo očekivali i čemu se uopšte nismo nadali. Na originalnoj Karti kao što rekoh imamo u pozadini obrise grada i obrise sela, pa tako sa ovom raskrsnicom, ova Karta može da ukaže i na neki put iz manjeg u veće mesto (ili obrnuto)

Šta nam sve ove tri Karte poručuju danas ? Vidimo da nas čeka neko iznenađenje, možda ono što priželjkujemo da nam se desi već dugo vremena, iako je moguće da će biti i situacija „pazi šta želiš, da ti se i ne ostvari“. Ovo su iznenađenja ili neočekivani susreti sa mladim ženama, ili pak možda čak i sa mlađim muškarcima. Susreti sa ljudima koji su u pokretu, neobični, puni planova, želja, možda su iz drugog grada (ne mora da budu i stranci) Ova kombinacija može da ukaže na obnavljanje nekog kontakta sa nekom neobičnom osobom (koja nam je na neki način emotivno važna)

Na svakodnevnom nivou, ovo može da ukaže na neočekivani susret sa nekim na ulici, u prevozu, i to baš u trenutku dok čekate neku drugu osobu sa kojom ste se dogovorili da se nađete ili izađete do grada. Razgovori sa drugima mogu biti okrenuti preispitivanjima životnih prioriteta, i tako neočekivano da se dođe do ideje, pa čak i rešenja za neku situaciju za koju duže vreme priželjkujemo ili da se „mrdne sa mrtve tačke“ ili da se konkretno realizuje. Iz drugog, ne baš pozitivnog ugla, danas možete da otkrijete da vaša jača & lepša polovina je u kontaktu sa nekom trećom osobom (razmena poruka preko mobilnog ili društvenih mreža) ili pak da konkretno imate susret potpuno neočekivano sa tom trećom osobom negde u gradu.

Danas nikako ne treba žuriti i biti nestrpljiv, jer to može da donese komplikacije, a isto tako ne donosite važne odluke (posebno kada su emocije u pitanju, tj tematika partnerskih odnosa, ili u cilju početka nekog odnosa ili pak prekidu tog odnosa) jer ćete se ili pokajati ili predomisliti, a biće kasno. Ovde vidimo za mnoge slobodne (a i za one koji u suštini i nisu slobodni) da bi moglo da bude nekog neočekivanog udvaranja, jer postoji snažna „hemija“ između njih i neke osobe za koju uopšte nisu očekivali da gaji emocije prema njima.

Ko je na putu, pripazite se da ispoštujete sve saobraćajne propise, jer bi moglo da se desi neočekivano da „iskoče iz žbunja“ negde na nekoj raskrsnici, na mestu gde ih ni malo ne očekujete, saobraćajci ili pak da se desi nešto sa kolima. Mogu postojati problemi sa elektronikom, paljenjem, menjačem, migavcima & farovima. Što se tiče zdravlja, pripazite se klime i promaje, i potencijalnog ukočenja. Za one koji imaju hronične zdravstvene probleme, pripazite se danas malo više nego obično. Izbegavajte napor i naprezanje, posebno oni koji imaju problema sa pritiskom i srcem, ne preskačite obroke, ali gledajte da budu laganiji (da ne prevagne „gladne oči“ opcija, pa da tako opteretite želudac nepotrebno)

“Moderan čovek živi u obmani da zna šta želi, dok u stvari želi ono što se od njega očekuje da želi. Ko želi slatko, mora podneti i gorko.” Erih From

Постави коментар