Ciganice dnevno otvaranje 16 Septembar

Danas imamo ponavljanje Karte Istina i Karte Ljubavnica. Nova Karta je Poruka. Ovo je lepa i lagana kombinacija koja nam govori o tome da će današnja Subota proći bez većih iznenađenja. Dešavanja će biti, ali ne i nekih neprijatnih situacija.

Karta Poruka se povezuje sa planetom Merkur, znakom Blizanci, 3 poljem i brojem 5. Ova Karta je u potpunosti povezana sa simbolikom 3 polja ~ komunikacija, sporazumevanje, razumevanje, prikupljanje informacija & prenost tih informacija, tu su reči & razgovori, bilo usmeni ili pisani (slična priča kao i Karta Pismo ~ mogu da budu usmere reči, ali mogu da budu i pisane reči, samo je razlika u njihovoj „težini“ tj važnosti) Ovo je Karta dogovora & pregovora, jer je ovo vešt pregovarač, glasnik Bogova. Isto tako, može da ukaže na čet-dopisivanja, slušanje radija, ili pak gledanje TV-a, čitanje novina si. Mladić sa slike je Merkur, glasnik Bogova, on žuri da prenese poruku, pa tako ovo je Karta koja ukazuje na brzinu razvoja nekih događaja, te se zato češće povezuje sa usmenim & virtuelnim prenosom informacija.

Za razliku od Karte Pismo koja predstavlja prenos informacija pisanim putem, i koja pak je suprotna što se tiče brzine, ona je spora i umerena, za razliku od Karta Poruka koja juri i žuri, i povremeno ima problema zbog te brzopletosti. Naravno Merkur donosi snalažljivost i brzinu misli, dosetljivost, ali i lukavost (ali onu pozitivnu, ne negativnu kao Karta Neiskrenost) Isti taj mladić na slici može da predstavlja mladu osobu (obično mušku) koja nam ide u susret, pa tako uz emotivne Karte može da ukaže na novog udvarača napr. Zbog krilatih sandala, to su sve osobe koje jure i žure negde, pa eto fizički aktivnih sportista, trkača, atletičara.

Ovo je osoba koja ne miruje i koju ne drži mesto, tj ovo je jedna od najnemirnijih Karti u špilu, i sa njom nikad ne možemo da budemo načisto šta će se sledeće desiti (slično Karti Iznenađenje) te tako i zbog plašta koji mladić ima, koji mu najviše prikriva „ponos“, možemo ovu Kartu da povežemo i sa svim onim osobama u javnsoti & medijima koji nam „serviraju“ neke priče i informacije. Koverte pored klasične simbolike pošte & paketa, mogu da predstavljaju razne reklamne materijale, pamflete, vizit karte (ako se nađe uz Kartu Oficir napr)

Novčići su simbol trgovca & trgovine, poslovnih dogovora & pregovora vezanih za što bolje uređenje nekog poslovnog ili kupo-prodajnog ugovora („informacija zlata vredna“) Kaducej je naravno povezan sa mentalnim zdravljem koje utiče na fizičko zdravlje („ono što misliš, to ti se dešava“) Ljubičasta sfera na kojoj se nalazi mladić i plava boja neba iza njega, ukazuje na Mundane globalne uticaje na pojedinca (radio, tv, internet…) ali može da se poveže i sa porukom Viših Sila (preko snova, snoviđenja, znakova pored puta ~ jer je Merkur imao jedini dozvolu da ide u podzemni svet, on je bio vodič Duša) pa tako se može povezati i sa magijom, alhemijom, divinacijom… uz naravno odgovarajuće okolne Karte.

Tako, vidimo da će današnja Subota biti okrenuta otkrivanju neke istine, dan kada ćemo nešto da spoznamo što će nam ili povratiti samopouzdanje, ili konkretno ćemo dobiti vest (od nekog mlađeg muškarca najverovatnije, ili preko poruka, društvenih mreža itd…) vezano za nešto što nam je od životne važnosti (posao, novac, zdravstvena dijagnoza, dokumenta, ovlašćenja, odobrenja…) Ovo može da ukaže i na lepa druženja sa mladim ženama i muškarcima, da generalno danas ti mlađi muškarci donose pozitivne vibracije u naš život. Naravno, ovo može da bude iz duhovnog ugla neki praznik koji je vezan za muškarce, tj neki Svetac.

Može da ukaže na razgovore sa mlađim muškarcima gde mi ili oni dolaze do nekih uvida i time kroz te razgovore mi ili oni obnavljaju svoje osećanje smisla i svrhe života. Vidimo i razmišljanja vezana za neke račune, vrednosne papire, dokumenta, poruke & razgovore, ili pak može da bude najjednostavnije moguće da će danas da stigne neki novac (plata, penzija, overen neki birokratski dokument koji je vezan za neki profitabilni posao…) sa kojima ćemo moći da platimo svoje račune i da napr kupimo malo više hrane za dom. Vrlo pozitivan i lep dan bi trebalo da bude danas. Čak i oni koji imaju problema sa zdravljem bi trebalo danas bolje da se osećaju.

Постави коментар