Ciganice dnevno otvaranje 26 Septembar

Današnji Utorak donosi vrlo jake vibracije okrenute prvenstveno materijalnim pitanjima, zaradi, poslu i karijeri. Snažne energije koje donose vesti vezane za neki novi poslovni projekat, ili za one koji su u potrazi za poslom mogućnost da dođu do važnih informacija, ili pak važnog poziva da su dobili željeno radno mesto i da treba da dođu na poslednji razgovor ili pak konkretno potpisivanje poslovnog ugovora. Mogući su razgovori sa nadređenima vezanim za poboljšanje radnih uslova, nekom bonusu, ili pak promeni poslovnog ugovora u cilju povećanja plate.

Ovo su sve one situacije u kojima, prvenstevno, pisanim putem dobijamo obaveštenje o nekom poslu ili novcu, elektronski prenos novca, zarada vezana za rad preko TV, radija, interneta, marketinga, ili potipisi & overe & potvrde vezane za neki kupo-prodajni ugovor. Govore o dobrim energijama koje donose podstrek da se pokrene neki poslovni projekat koji će vrlo brzo doneti jako lepu zaradu. Razgovori sa stručnim i iskustnim profesionalcima vezano za posao i zaradu (od razgovora za posao, do savetovanja na radnom mestu, pa do kontakta sa računovođom ili bankarom)

Tako ovo konkretno za mnoge može da bude i plata, penzija, tj brza isplata posle završenog posla. Može da bude isplata socijalnog i zdravstvenog osiguranja, ili odlazak u banku da bi se oročio neki novac. Vidimo da je moguć odlazak u kupovinu zarad obnavljanja garderobe koja je potrebna za posao. S druge, one malo emotivnije strane, ova kombinacija može da ukaže na udvaranje osobe preko poruka i telefonskih razgovora, koji u isto vreme su vrlo lepi, kulturni i pozitivni, i s druge strane ukazuju da bi budućnost tog emotivnog odnosa mogla da donese velike pozitivne promene.

Za one koji su već pored lepše & jače polovine, ove tri Karte govore o pozitivnim razgovorima koji jačaju i produbljuju odnos i pomažu mu da „pusti korenje“ i traje dugo. Ovo može da bude razgovor i sa lekarom, nekim stručnjakom, vezano za rešavanje pitanja lošeg zdravlja (na neki način vidimo da bi ovo mogao da bude u pitanju privatan lekar, jer se vidi da će i pregled i savet, kao i potencijalna terapija dosta da koštaju) I situacija u domu bi sa ove tri Karte danas trebalo da bude dobra, odnos sa ukućanima skladan, puno razgovora i priče, možda savetovanja i prenošenja mudrog životnog iskustva sa kolena na koleno.

Špil : Barok Ciganice, najnoviji lični špil, koji ako vam se dopada možete preuzeti slobodno ovde

Постави коментар