Ciganice dnevno otvaranje 5 Oktobar

Zanimljive Karte za Četvrtak. Ako ništa drugo, vidimo da će dan da bude ispunjen kontaktima sa baš puno ljudi. Kome se dopada špil „Vintage Gypsy Cards“ ~ može ga preuzeti ovde , a klikom na Kartu, dobijate detaljno objašnjenje za njenu simboliku☺

Šta imamo sve ovde? Ovde imamo da će u toku dana da se desi možda jednom, možda par puta, da ćemo na kratko da doživimo neki gubitak, ili pak da ćemo na kratko da gubimo vreme, ali da će to na sreću brzo da prođe, i da će se energije promeniti u pozitivnom smeru. Ova kombinacija može da ukaže na opciju da će možda neko neplanirano da vam vrati neki dug ili ćete vi da imate neočekivanu priliku da vratite neki dug ili platite račun sa kojim kasnite nekoliko dana od dozvoljenog roka.

Vidimo da će dolaziti do kontakta sa baš puno ljudi, što žena, što muškaraca, možda ćemo tražiti pomoć & uslugu od neke žene, ili pak će neka žena da traži uslugu & pomoć od nas, a razlog može biti ili : da će tu biti prisutna u „igri“ možda neka dva muškarca, ili pak da će to biti zbog nekog okupljanja & događaja koji treba da se organizuje, ili će pak taj proces savetovanja & pružanja usluga da bude iz dva dela, napr pre podne, pa onda opet popodne, kako bi se ravnopravno podelio posao.

Ova kombinacija Karti može da ukaže na one usputne susrete sa nekim ljudima i jednostvano & površno & bezrbižno čavrljanje sa njima o svemu i svačemu. Isto tako, ova kombinacija može da ukaže na dolazak tj susret dva muškarca sa dve žene, gubljenje vremena zbog ogovaranja i površnih praznih priča, koja ipak nisu nešto što će štetno da utiče ili na produktivnost & organizaciju i izvršavanje svakodnevnih obaveza, već eto nešto kao „izduvni ventil“ koji pomaže da se brže „napune baterije“.

Ovo je i napr odlazak u kladionicu (ko to voli, naravno) sa namerom da se samo malo okuša sreća, i da se na kraju čak i dobije možda neka suma (malo veća od očekivane ~ ništa veliko, ali dovoljno da popravi raspoloženje) a može da ukaže na opciju da će se neki usputni rizik isplatiti na kraju. Isto tako, ova kombinacija može da ukaže na to da ko god bude morao da rešava neka birokratska pitanja, „kampovanjem“ na šalteru i kroz razgovor sa šalterskim službenikom će ipak na kraju da uspe da završi tu papirologiju.

Sa srećom !

Постави коментар