Ciganice dnevno otvaranje 29 Septembar

Za razliku od jučerašnjeg dana, koji je imao malo lošiju energiju, ovaj Petak donosi obrt, i pozitivne promene, zajedno sa Punim Mesecom u Ovnu.

Vidimo da nam danas sve što je daleko od nas, biće bliže, i lakše ćemo uspostavljati kontakte sa ljudima sa kojima do sad nismo mogli da se nađemo na „istim talasnim dužinama“. Vidimo da sve što je vezano za putovanja i inostranstvo danas može da nam donese vrlo pozitivne vesti i prijatne razvoje događaja. Vidimo da jedna vrlo dinamična i pozitivna energija nam ide u susret, i da će sve ono što se do sada otaljavalo i bilo nedefinisano i haotično napokon da se dovede u red i krene vrlo brzo da se razvija u pozitivnom pravcu. Vesti vezane za neku selidbu, preseljenje, uspešnju kupo-prodaju, ili pak pozitivan ishod nekog poslovnog razgovora (zaposlenje, povišica isl) Ovde vidimo vrlo pozitivnu i veselu konverzaciju, razmene pozitivnih reči i reči podrške, pa i šala. Kroz neki razgovor danas možemo da saznamo nešto što će nas jako obradovati.

Vrlo dinamičan dan, pun iznenađenja i obrta Sudbine, treba biti pripremljen na neočekivano i što brže se prilagoditi novonastaloj situaciji. Ovo može da bude dan kada neko dobija novu poslovnu ponudu, ili pak dan kada simpatija pravi prvi korak i izjavljuje ljubav, a može da bude dan kada ćete jednostavno da odlučite da promenite režim ishrane i da se malo više bavite sportskim aktivnostima. Obratite pažnju u saobraćaju, posebno na raskrsnicama, ali obratite pažnju i na lična dokumenta, da ih u žurbi ne bi zaboravili. Za neke, ovo će biti vrlo povoljan dan za kupo-prodaju automobila (a možda i bicikla, motora… nekog manjeg ili većeg prevoznog sredstva…) Moguć je susret u prevozu, na autobuskoj stanici, koji će vas iznenaditi i obradovati, a za neke može da bude kurirska dostava nekog paketa, poklona, ili pak poštar koji donosi neke dobre vesti. Ovaj dan će zasigurno mnogima da bude neka vrsta prekratnice, i da napokon krenu napred, pravim Putem.

Постави коментар