Ciganice dnevno otvaranje 28 Septembar

Zanimljive Karte za današnji Četvrtak. Sve smo ih imali do sada ~ Ljubavnik i Ljubavnica su lične Karte. Karta Lopov se povezuje sa planetama Merkur, Južni Mesečev Čvor ,i Neptun, znak Blizanaca, 8 polje, kao i broj 5. Ključne reči za ovu Kartu su : skrivanje, tajne, izbegavanje, eskapizam, nepoverenje, sumnjičavost, nesigurnost, psihičko popuštanje, energetski vampirizam, misterija, nošenje maski (pa eto napr naočara sa dijoptrijom, ali i šminke ako se nađe pored Karte Dar napr)

Ovo su obično osobe koje se bave nekim mutnim i manipulativnim radnjama, mađioničari, hipnotizeri, tajni agenti, trgovci, kao i naravno lopovi, varalice, prevaranti, manipulatori, šibicari… a može da ukaže i napr na noćnu smenu & noćni rad, ako se nađe pored Karte Oficir. Obično se uzima da je ovo muška osoba, iako naravno nije isključena opcija da može da bude žena. Ovo su osobe koje ne možemo odmah da „pročitamo“, koje su čudnog tajnovitog ponašanja, i koje često i nisu loše & negativne, već jednostavno ne umeju da se ponašaju u skladu sa nekim opšte društvenim prihvaćenim pravilima.

Ovo su i kese, vreće, džakovi, u kojima ne možemo odmah da vidimo sadržaj, pune torbe & paketi nekih vrednosti, ili pak lokacije tipa skrivene fijoke ili delovi ormana gde sakrivamo nešto da se ne vidi, da nam ne bi bilo oduzeto. Pokazuje zaborav, nestanak, ali ne u smislu Karte Smrt, gde je to trajno stanje, već možda prolazno (pornačiće se izgubljeni predmet, setićemo se onoga što treba…) i vezuje se za noć u periodu od ponoći do 4h ujutru.

Ova ideja o praznini i skrivanju može da se simbolično poveže i sa izbegavanjem nekoga ili nečega, ili pak zaboravnost, talasanje, slabu koncentraciju, tj gubitak nekih važnih informacija iz sećanja. Ova Karta tako može ili da odnese neki problem, ili pak da ga donese. Donosi nemogućnost da se odmah nešto razume i vidi pravo stanje stvari (nevidljivost)

Pošto su u kombinaciji lične Karte sa Kartom Lopov, vidimo da ćemo danas tokom dana često se susretati i baviti simbolikom ove Karte, što naravno može itekako da nam crpi energiju, ali i kvari raspoloženje. Na sreću, pa kao i sve u životu, i ovaj ne baš povoljan dan će proći. Sa srećom!

Постави коментар