Ciganice dnevno otvaranje 2 Oktobar

Zanimljiva kombinacija za današnji Ponedeljak. Središnja Karta Venčanje govori o nekom dogovoru & ugovoru & obećanju, a Bolest & Mlađi Muškarac nam govore o tome da će neko biti sprečen da održi obećanje ili pak da će neki dogovor & ugovor da bude loše odrađen. Isto tako, vidimo da neka situacija može da bude narušena zbog prisustva treće osobe (tj „viška“) koja će pokušati da umeša svoje prste i prekine taj odnos (ili pak dogovor, ugovor) zarad svoje neke koristi.

U porodičnim odnosima, vidimo da bi neko od ukućana ili mogao da ima zdravstvenih problema, ili pak da postoji neki problem u životu te osobe (muškarac najverovatnije) koji ima problema sa nekim ugovorom vezanim za posao, ili pak ima problema u odnosu sa svojom dragom osobom. Za slobodne, ova kombinacija danas može da ukaže na opciju da je bolje ostati po strani i ne pokušavati da se napravi prvi korak ka simpatiji, ili pak da se danas ništa neće desiti što će promeniti situaciju u privatnom životu.

Ovde takođe može da se vidi da u nekom porodičnom ili emotivnom odnosu postoji preterana vezanost za neku osobu ~ ili je u pitanju muškarac koji se previše oslanja na druge, ili pak se mi previše (nepotrebno) oslanjamo na nekog muškarca (brata, rođaka, prijatelja, partnera) jer danas što se tiče podrške i „vetra u leđa“ neće biti previše vajde, jer će svako na svoj način da „muči muku“ sa svojim svakodnevnim obavezama i poslovima. Isto, može da ukaže na emotivni odnos baziran isključivo i samo na hemiji i fizičkom privlačenju.

Sa srećom !

Постави коментар